Melik Derin: Üstesinden geldik çok şükür
08 Mayıs 2024 Çarşamba 14:04 Derince

Melik Derin: Üstesinden geldik çok şükür

Derince
Belediye Derincespor’un başarılı kanat oyuncusu Melik Derin “Her hafta final maçı oynamak zorunda kaldık. Birçoğunun üstesinden de geldik. Kocaeli ve Derince’ye hayırlı olsun” dedi.

 

SÜREÇ ZORLU GEÇTİ

Ligde kaldıkları için çok mutlu olduklarını ifade eden Melik Derin şu şekilde konuştu: Öncelikle ligde kaldığımız için çok mutluyuz. Bizim için süreç zorlu geçti. Her hafta final maçı oynamak zorunda kaldık. Birçoğunun üstesinden de geldik. Kocaeli ve Derince’ye hayırlı olsun.

 

ÜSTESİNDEN GELDİK

Son maç sıkıntılı geçti. Rakibimizin bir iddiası yoktu. Bizim ise galip gelmemiz gerekiyordu. İlk başta stres yaptık, zorlandık ve çok şükür üstesinden gelerek maçı 2-1 kazandık. Takımdaki herkes çok iyi mücadele etti. Berat Ali devre arası aramıza katıldı maşallah o da kader adamlarından birisi oldu.

 

İNEGÖLSPOR’U DA KUTLUYORUM

İnegölspor takımını da kutluyorum. Onlar da sahaya büyük karakter koydu. Sonuna kadar mücadele ettiler, onların da ayaklarına yüreklerine sağlık. Kariyerimde iki takımdan birisinin düşeceği bir maç oynadım. Tuzla – Aydın maçıydı. Beraberlik bile Aydın’a yarıyordu. Alnımızın akı ile bu maçtan çıktık ve Tuzla’yı ligde bıraktık. Derince’de de benzer bir durum yaşandı ancak bu çok daha farklıydı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER